Doorlopende fiets verzekering afsluiten?

KIES, VERGELIJK EN SLUIT DE GOEDKOOPSTE VERZEKERING AF!
Een goede fietsverzekering is in Nederland geen overbodige luxe. Want er worden nog steeds veel fietsen gestolen. Zo’n 500.000 per jaar. En dat is geen typefout. Via ons sluit u SNEL en VOORDELIG uw fietsverzekering, dus klik, vergelijk en sluit direct online!

DIRECT DEKKING. 24/7

HULP BIJ SCHADE

ONAFHANKELIJK

Is een fietsverzekering verplicht in Nederland?

Een fietsverzekering is wettelijk niet verplicht in Nederland, maar wel handig!

Waarom fiets verzekeren?

Wanneer je fiets gestolen wordt wil je geen kosten maken om een nieuwe fiets aan te schaffen. Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk weer verder fietsen. Wanneer je fiets schade heeft door een ongeval, wil je dit het liefst zo snel en makkelijk mogelijk oplossen. En is de schade veroorzaakt door een ander? Dan kan juridische hulp daarbij erg handig zijn. Wanneer je pech hebt met je fiets, of het nu een lekke band is of je rem doet het niet, is het fijn om zo snel mogelijk weer de weg op te kunnen. Zeker als je onderweg bent.

Welke dekking biedt de fietsverzekering?

Diefstal

Beschadiging

Diefstal + Beschadiging

Klik op onderstaande knop voor meer informatie

Welke dekking is de beste keuze voor jouw fiets?

De dekkingen lopen sterk uiteen, maar dat geldt ook voor de premie. De waarde van je fiets kan ook de keuze bepalen. Het is dan ook belangrijk dat je goed naar de voorwaarden kijkt voor je zelf beslist welk pakket het beste bij jouw persoonlijke situatie past!