Motorfiets verzekering afsluiten?

KIES, VERGELIJK EN SLUIT DE GOEDKOOPSTE VERZEKERING AF!
U kunt via ons zelf vergelijken, uw keuze maken en online afsluiten. Hoe nieuw of oud uw motor ook is, een goede verzekering is erg belangrijk. Uw kostbare motor verdient een verzekering zonder verrassingen. En voor zo’n verzekering wilt u vanzelfsprekend niet te veel betalen. Klik, vergelijk en sluit direct!

DIRECT DEKKING. 24/7

HULP BIJ SCHADE

ONAFHANKELIJK

Schadevrije jaren opgebouwd?

Mogelijk heb je al schadevrije jaren opgebouwd. Deze geven recht op een korting op de premie. verzekerden die geen schades veroorzaakt hebben krijgen extra korting op de premie.

Wat houdt een motorfietsverzekering in?

Een motorfiets is een motorrijtuig, waar een verzekeringsplicht voor geldt. De plicht geldt voor het aansprakelijkheidsrisico. Zodra je een motorfiets op naam zet, ben je verplicht om ook minimaal de WA motorfiets af te sluiten. Bij schade aangericht met de motorfiets heeft de tegenpartij een rechtstreeks vorderingsrecht op de verzekeraar. Het niet verzekeren van je motorfiets kan grote gevolgen hebben.

Welke dekking biedt de motorfietsverzekering?

Naast de verplichte WA motorfietsverzekering heb je de keuze tussen 2 uitgebreidere dekkingen.

WA + BEPERKT CASCO

WA+ CASCO

Klik op onderstaande knop voor het dekkingsoverzicht

Welke dekking is de beste keuze voor jouw motorfiets?

De dekkingen lopen sterk uiteen, maar dat geldt ook voor de premie. De hoogte van de dagwaarde kan ook de keuze bepalen. De WA + CASCO betaal je meer voor in vergelijking met de WA verzekering. De WA verzekering keert alleen uit bij schade aan een ander. Bij diefstal of schade aan eigen motorfiets  draai je zelf voor de kosten op . De beste keuze is ook afhankelijk van de premie die de verzekeraars vragen voor de dekkingen.