Quad/Trike verzekering afsluiten?

KIES, VERGELIJK EN SLUIT DE GOEDKOOPSTE VERZEKERING AF!

Een goede Trike verzekering of Quad verzekering is geen overbodige luxe. wij zetten de dekkingsmogelijkheden en belangrijkste polisvoorwaarden voor u op een rij, dus Klik, Vergelijk en Sluit uw Quadverzekering of Trikeverzekering af via ons.

DIRECT DEKKING. 24/7

HULP BIJ SCHADE

ONAFHANKELIJK

Schadevrije jaren opgebouwd?

Mogelijk heb je al schadevrije jaren opgebouwd. Deze geven recht op een korting op de premie. verzekerden die geen schades veroorzaakt hebben krijgen extra korting op de premie.

Waarom je Quad/Trike verzekeren?

Een quad is een bijzonder voertuig. Maar net als bij uw auto dient u voor een quad ook een verzekering af te sluiten. Ontstaat er bijvoorbeeld schade door het gebruik van de quad, dan kan een verzekering deze schade voor u vergoeden. In bepaalde gevallen is het zelfs mogelijk dat verzekeraars uitkeren wanneer uw quad wordt gestolen. Daarom is er ook een aparte quadverzekering.

Welke dekking biedt de Quad/Trikeverzekering?

Naast de verplichte WA Quad/Trikeverzekering heb je de keuze tussen 2 uitgebreidere dekkingen.

WA + BEPERKT CASCO

WA+ CASCO

Klik op onderstaande knop voor het dekkingsoverzicht

Welke dekking is de beste keuze voor jouw Quad/Trike?

De dekkingen lopen sterk uiteen, maar dat geldt ook voor de premie. De hoogte van de dagwaarde kan ook de keuze bepalen. De WA + CASCO betaal je meer voor in vergelijking met de WA verzekering. De WA verzekering keert alleen uit bij schade aan een ander. Bij diefstal of schade aan eigen Quad/Trike draai je zelf voor de kosten op . De beste keuze is ook afhankelijk van de premie die de verzekeraars vragen voor de dekkingen.