Reis en/of Annulering verzekering afsluiten?

KIES, VERGELIJK EN SLUIT DE GOEDKOOPSTE VERZEKERING AF!

Reisverzekering of annuleringsverzekering nodig? Vergelijk online reisverzekeringen en annuleringsverzekeringen en sluit eenvoudig & snel de goedkoopste af!

DIRECT DEKKING. 24/7

HULP BIJ SCHADE

ONAFHANKELIJK

Bagagedekking

Veel mensen denken bij de noodzaak van het afsluiten van een reisverzekering vooral aan de bagage die ze meenemen. De kosten van beschadiging, verlies of diefstal van bagage zijn wel te overzien. Maar de risico’s worden groter omdat Nederlanders steeds vaker dure foto- en videoapparatuur meenemen op reis. Denk bijvoorbeeld aan smartphones en laptops. In het geval van diefstal kan dit een flinke financiële tegenslag betekenen.

Wat houdt een reisverzekering in?

Met een reisverzekering ben je verzekerd tegen materiële schade en letselschade die je tijdens je reis kunt oplopen. De schade die de verzekeraar vergoedt, is vaak vele malen hoger dan de door jouw betaalde premie. Daarnaast biedt de reisverzekeraar hulp in het land waar je op vakantie bent en zorgt de verzekeraar er eventueel voor dat je wordt teruggebracht naar Nederland. Dat noemen we repatriëring.

Waarom een reisverzekering?

Op de vraag ‘waarom een reisverzekering afsluiten?’ kunnen we als antwoord geven dat je meer en andere risico’s loopt in het buitenland. Je bent in een vreemde omgeving. Verkeersregels zijn soms anders en potentiële risico’s zijn moeilijker in te schatten. Je kunt sneller ziek worden door een andere hygiëne, denk aan voedselvergiftiging. Een tropische infectie of een vervelende bacterie waar je ernstig ziek van wordt zijn tevens risico’s.

Met een gerust hard op reis

Sluit een reisverzekering af en ga met een gerust hard op reis. Minder stress over de risico’s van een vakantie betekent natuurlijk een vakantie met meer plezier.