Scooter verzekering afsluiten?

KIES, VERGELIJK EN SLUIT DE GOEDKOOPSTE VERZEKERING AF!
Voor alle soorten (elektrische) scooters en snorfietsen. Met een scooter verzekering via eenscooterverzekering.nl heeft u keuze uit meerdere dekkingen. Van WA tot all risk

DIRECT DEKKING. 24/7

HULP BIJ SCHADE

ONAFHANKELIJK

Schadevrije jaren opgebouwd?

Mogelijk heb je al schadevrije jaren opgebouwd. Deze geven recht op een korting op de premie. verzekerden die geen schades veroorzaakt hebben krijgen extra korting op de premie.

Wat houdt een scooterverzekering in?

Een scooter is een motorrijtuig, waar een verzekeringsplicht voor geldt. De plicht geldt voor het aansprakelijkheidsrisico. Zodra je een scooter op naam zet, ben je verplicht om ook minimaal de WA scooterverzekering af te sluiten. Bij schade aangericht met de scooter heeft de tegenpartij een rechtstreeks vorderingsrecht op de verzekeraar. Het niet verzekeren van je scooter kan grote gevolgen hebben.

Welke dekking biedt de scooterverzekering?

Naast de verplichte WA scooterverzekering heb je de keuze tussen 2 uitgebreidere dekkingen.

WA + BEPERKT CASCO

WA+ CASCO

Klik op onderstaande knop voor het dekkingsoverzicht

Welke dekking is de beste keuze voor jouw bromfiets?

De dekkingen lopen sterk uiteen, maar dat geldt ook voor de premie. De hoogte van de dagwaarde kan ook de keuze bepalen. De WA + CASCO betaal je meer voor in vergelijking met de WA verzekering. De WA verzekering keert alleen uit bij schade aan een ander. Bij diefstal of schade aan eigen bromfiets  draai je zelf voor de kosten op . De beste keuze is ook afhankelijk van de premie die de verzekeraars vragen voor de dekkingen.